Kemtvätt Göteborg

Hem / Tjänster

kemtvätt Göteborg

Effektiv kemtvätt Göteborg

Välkomna till Angereds kemtvätt i Göteborg! 

Vi är stolta över att erbjuda professionell kemtvätt och skrädderi till förmånliga priser för både företag och private kund. 

På Angereds kemtvätt har vi över 25 års erfarenhet av kemtvätt i Göteborg. Det innebär att vi har kunnig personal med stor kunskap om olika typer av textilier. Varje plagg som lämnas in till oss för kemtvätt behandlas noggrant för fläckar innan det tvättas och sedan pressas försiktigt i moderna maskiner. 

Dessutom erbjuder vi våra tjänster sju dagar i veckan, inklusive helger, och har även expresservice där plagget kan hämtas inom fyra timmar mot en extra kostnad.

Viktigt att veta:

När man tvättar ett plagg för första gången kan det bli strukturförändringar i tyget och färgfällning, vi vill även reservera oss för axelvaddar, släppta sömmar, knappar, spännen och blixtlås vid tvätt. Vår rekommendation är att man alltid låter tvättråden sitta kvar i plaggen för eventuella garantier 

Tvätt råd kemtvätt Göteborg
kemtvätt Göteborg

Kemtvätt är ett sätt att tvätta kläder på ett mer försiktigt sätt.

Det innebär en minskad användning av vatten, och istället används en annan vätska för att rengöra kläderna.

Vätskan som används är snällare mot kläderna, och kan bland annat bestå av kemiska ämnen som koldioxid.

Metoden gör så att smutsen förs bort med hjälp av vätskan som används, istället för att behöva gnuggas bort mekaniskt som vid vanlig tvätt.

Resultatet blir rena kläder som håller längre och inte skadas i tvätten.

Det går att använda kemtvätt i Göteborg till såväl kläder som andra textilier som dukar.

En kemtvätt liknar en vanlig tvättmaskin, men det används inga skadliga tvättmedel. Kläderna tvättas aldrig i högre temperatur än 30 grader. Detta gör att många fina och ömtåliga material kan tvättas i kemtvätt utan att riskera att förstöras. 

 

Vanliga tvättmaskiner sliter på kläderna, både på grund av den höga vattenmängden som används, men också på grund av höga temperaturer. På grund av det får kläderna kortare hållbarhet och slits ut snabbare, även om materialen var av hög kvalitet från början.

Kläder ska kemtvättas om de har en specifik symbol på tvättlappen. Symbolen är en inringning av någon av bokstäverna A, F, P och W. De olika bokstäverna betyder att kläderna ska kemtvättas på olika sätt, vilket kan vara svårt att veta som privatperson, men är någonting vi på Kemtvätt Göteborg har koll på!

 

Det är vanligt att kläder som är tillverkade av material som mocka, läder och päls behöver kemtvättas. Detsamma gäller för vissa kostymer, skjortor, blusar och klänningar. Kläder behöver kemtvättas om de kan skadas av att tvättas i en stor mängd vanligt vatten.

 

Du kan kemtvätta även andra kläder, skor och textilier, även om de inte behöver kemtvättas enligt tvättråden. Fråga oss på Kemtvätt Göteborg om du är osäker på om något av dina plagg eller textilier kan kemtvättas så hjälper vi dig!

Prislista

Kemtvätt Priser

Angered kemtvätt och skrädderi

Skrädderi priser

skjortvätt Göteborg

Kemtvätt priser

vatten tvätt

Mattvätt priser

Vi ansvarar EJ för slips tvätt, knappar, spännen, blixtlås och sköra tyger, kunden tar fullt ansvar.

Vi garanterar EJ att fläckar går bort och kunden betalar fullt pris i vilka fall.

Därför ska du välja oss

Vi erbjuder professionell tvättservice och expertis som du alltid kan lita på!

kemtvätt logo
Erfarenhet

Våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap

tvätt maskin
Snabbt och högkvalitativt

Hos oss kan du alltid lita på att dina kläder är i trygga händer

Skjorttvätt Göteborg
Nöjda kunder

Vi garanterar dig vår bästa service! Och konkurrenskraftiga priser

Din kemtvätt i Göteborg!

Prisvärd kemtvätt med många års erfarenhet!

Fyll i detta formulär så får du en kostnadsfri offert